Szanowni Klienci!
Produkty oferowane na stronie okazje.zakreconysloik.com.pl pochodzą z kończących się stanów magazynowych, z krótszym terminem ważności - prosimy o świadome zakupy.
W razie wątpliwości, prosimy o kontakt.
Czekolada jest bogatym źródłem magnezu, żelaza, niacynę. Wszystko to dzięki zawartości ziaren kakaowca.
Czekolada kokosowa BIO 50g Cocoa
Czekolada znana jest nam wszystkim jako najpopularniejszy słodycz. Wszyscy uwielbiamy jej smak oraz to w jak dobry nastrój potrafi nas wprawić. Czekolada jest bogatym źródłem magnezu, żelaza, niacynę. Wszystko to dzięki zawartości ziaren kakaowca. Oferujemy Państwu wyjątkową czekoladę kokosową BIO, dzięki dodatkowi kokosowej alternatywy mleka czekolada zyskuje lekkość smaku oraz dodatkowy, niezwykle przyjemny aromat kokosa.
Składniki:
cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, nieprażone ziarna kakaowca*, sproszkowane mleko kokosowe*10%, wanilia BOURBON* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Waga netto: 50g
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 2490 kJ / 599 kcal
Tłuszcz: 44,0 g
w tym kwasy nasycone: 30,0 g
Węglowodany: 44,0 g
w tym cukry: 41,0 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,1 g
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacja alergenna:
Produkt może zawierać orzechy powodujące alergie lub nietolerancję pokarmową
Certyfikt: BIO
Kraj producenta: Polska
EAN | 5902565210045 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.000000 |
Producent | Cocoa |