Ładuję...

Guma guar BIO 200g Bio Planet

SKU
03301

Ekologiczna guma guarGuma guar - właściwości i zastosowania to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny z rodziny bobowatych - Cyamopsis tetragonolobus. Guma guarGuma guar - właściwości i zastosowania może być stosowana jako neutralny w smaku i zapachu zamiennik żelatyny.

Obecnie brak na stanie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Special Price 6,03 zł Regular Price 12,06 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 6,03 zł

Opis

Guma guarGuma guar - właściwości i zastosowania BIO 200g Bio Planet

Ekologiczna guma guarGuma guar - właściwości i zastosowania to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny z rodziny bobowatych - Cyamopsis tetragonolobus. Guma guarGuma guar - właściwości i zastosowania może być stosowana jako neutralny w smaku i zapachu zamiennik żelatyny. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, a także zagęszcza produkty bez konieczności ich podgrzewania. Dzięki swoim właściwościom stanowi idealny dodatek do sosów, dresingów, zup, dżemów czy deserów. Sposób przygotowania: należy rozpuścić 1 g gumy guarGuma guar - właściwości i zastosowania (1/4 łyżeczki) w 100 g zagęszczanego produktu.

Składniki:
guma guarGuma guar - właściwości i zastosowania* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Waga netto: 200g

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 843 kJ / 209 kcal
Tłuszcz - 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 1,0 g
w tym cukry - 0,9 g
Błonnik - 88 g
Białko - 5,7 g
Sól - 0 g

Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.

Certyfikat: BIO

Kraj Producenta: Polska

Kraj pochodzenia składników: Indie

Producet: Bio Planet S.A., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5902983786825
Waga całkowita (kg)0.000000
ProducentBio Planet

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.