Majeranek liofilizowany 5g Dary Natury
Liofilizowany majeranek można wykorzystać w formie przyprawy, np. do kiełbas, pasztetów, dań z wieprzowiny, sosów na bazie pomidorów, tradycyjnych zup kuchni polskiej lub jako składnik ziołowego naparu.
Opis
Majeranek liofilizowany 5g Dary Natury
Liofilizowany majeranek można wykorzystać w formie przyprawy, np. do kiełbas, pasztetów, dań z wieprzowiny, sosów na bazie pomidorów, tradycyjnych zup kuchni polskiej lub jako składnik ziołowego naparu.
Dlaczego zioła liofilizowane?
Produkty liofilizowane zachowują w 90% swój naturalny kształt, barwę i aromat. Dzięki możliwości przeprowadzenia procesu w niskich temperaturach, surowiec przygotowany metodą liofilizacji nie traci cennych witamin olejków eterycznych.
Składniki:
majeranek liofilizowany 100%
Waga netto: 5g
Sposób użycia:
odpowiednią ilość rozetrzeć w dłoniach czy moździerzu i dodać do potrawy lub mieszanki przyprawowej. W celu przygotowania ziołowego naparu, łyżeczkę surowca zalać 250 ml wrzątku i parzyć pod przykryciem 10 min.
Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym i zacienionym miejscu.
Producent: MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY, KORYCINY 73, 17-315 GRODZISK
Kraj producenta: Polska
Dodatkowe informacje
EAN | 5904538030544 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.000000 |
Producent | Dary Natury |