Mąka kokosowa BIO 500g Cocomi
Mąka kokosowa Cocomi to idealne rozwiązanie dla osób poszukujących zdrowej alternatywy dla tradycyjnej mąki. Zawiera błonnik i nie zawiera glutenu. Doskonale sprawdzi się do pieczenia i może być spożywana na surowo. Wyprodukowana z orzechów kokosowych z certyfikatem BIO.
Opis
Mąka kokosowa BIO 500g Cocomi
Mąka kokosowa jest dobrym źródłem błonnika. Nie zawiera glutenu. Mąkę kokosową można wykorzystać do pieczenia.
Składniki:
kokos* (100%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Waga netto: 500g
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartosc energetyczna: 1907 kJ / 454 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Weglowodany: 57 g
w tym cukry: 19 g
Błonnik: 37 g
Białko: 16 g
Sól: 0,81 g
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Certyfikat: BIO
Producent: RENUKA AGRI ORGANICS LIMITED, SRI JINARATANA ROAD 69, 2 COLOMBO
Kraj pochodzenia składników: Sri Lanka
Dodatkowe informacje
EAN | 4792038437113 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.000000 |
Producent | Cocomi |