Makaron razowy Fusilli BIO 500g Alce Nero
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Opis
SKŁADNIKI
mąka z pszenicy durum z pełnego przemiału* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1,5 l wody na 100 g makaronu, 15 g soli. Czas gotowania al dente: 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1447 kJ/342 kcal
Tłuszcz - 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 66 g
w tym cukry - 3,2 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 8009004100053 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.000000 |
Producent | Alce Nero |