Makaron semolinowy Farfalle BIO 500g Alce Nero
Opis
Makaron semolinowy Farfalle BIO 500g Alce Nero
Składniki:
mąka z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Waga netto: 500g
Sposób przygotowania:
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna - 1474 kJ/351 kcal
Tłuszcz - 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 73 g
w tym cukry - 3,1 g
Błonnik - 2,9 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Certyfikat: BIO
Kraj Producenta: Włochy
Dodatkowe informacje
EAN | 8009004118645 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.000000 |
Producent | Alce Nero |