Makaron semolinowy fusilli BIO 500g
Opis
Makaron semolinowy fusilli BIO 500g Valbio
Składniki:
semolina* (mąka z PSZENICY durum) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Waga netto: 500g
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 1516 kJ / 358 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 11,5 g
Sól: < 0,01 g
Informacja alergenna:
Może zawierać SOJĘ.
Sposób przygotowania:
Zagotować wodę (1 L na 100 g makaronu), dodać 10 g soli i gotować 12 minut.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Certyfikat: BIO
Producent: Valdigrano di Flavio Pagani s.r.l via Borsellino, 35/37 25038 Rovato (BS) Italy
Kraj producenta: Włochy
Kraj pochodzenia składników: Włochy
Dodatkowe informacje
EAN | 8025202011618 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.000000 |
Producent | VALBIO |